Η βουλευτίνα “παράδειγμα προς μίμηση” του Μακρόν δάγκωσε ταξιτζή!

«Η νεαρή βουλευτής στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού Λετίσια Αβια, δάγκωσε ταξιτζή την Παρασκευή 23 Ιουνίου», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της σατυρικής εφημερίδας “Le Canard Enchaine”, προκαλώντας εντύπωση στη Γαλλία.

Και αυτό διότι, η βουλευτής, που ο Εμμανουέλ Μακρόν στην ομιλία του στις Βερσαλίες, ανέφερε πως είναι «παράδειγμα προς μίμηση», φέρεται να δάγκωσε τον ταξιτζή στον ώμο από δυσαρέσκεια, επειδή το POS (τερματικό των πληρωμών) στο ταξί του δεν λειτουργούσε και δεν μπορούσε να πληρώσει με την τραπεζική της κάρτα 12 ευρώ που κόστιζε η διαδρομή!

Η βουλευτής παραδέχεται πως δάγκωσε τον ταξιτζή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας κλήθηκαν στο σημείο εξαιτίας της φιλονικίας που έγινε 23:30 το βράδυ της 23ης Ιουλίου.

Η Αβια παραδέχτηκε ότι δάγκωσε τον ταξιτζή, ενώ δεν απέκρυψε την ταυτότητα και την ιδιότητα της. «Ο ταξιτζής την ώρα της πληρωμής την ενημέρωσε πως το τερματικό του έχει βλάβη.

Επικράτησε εκνευρισμός και ο οδηγός πήρε την πρωτοβουλία να οδηγήσει την πελάτισσα του στο πλησιέστερο ΑΤΜ. Μπροστά σ αυτή την συμπεριφορά, η Αβια δάγκωσε τον οδηγό στον ώμο ώστε εκείνος να σταματήσει και ομολόγησε την πράξη της μπροστά μας», αναφέρουν οι αστυνομικοί στην έκθεση τους.

Μετά από διαπραγματεύσεις 45 λεπτών η βουλευτής δέχθηκε να πληρώσει τα 12 ευρώ. Κατά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα ο ταξιτζής και η νεαρή βουλευτής, υπέβαλλαν μήνυση ο ένας κατά του άλλου. Η βουλευτής για ομηρία και ο ταξιτζής για επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Κομάντο ο Μακρόν – Κρεμασμένος από σχοινιά επιβιβάστηκε σε πυρηνικό υποβρύχιο 

Μην χάσετε: Για πρώτη φορά – Το πολυαναμενόμενο τετ-α-τετ Τραμπ-Πούτιν την Παρασκευή

Ακόμη: Μπανγκλαντές: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο ρούχων με 13 νεκρούς και 50 τραυματίες