Χαμός για τον Ορέστη Τσανγκ – Τα “γαλλικά” στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης (video)

Τσανγκ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη να ζητήσει την στήριξη του Ορέστη Τσανγκ για την ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής παίκτης του “Survivor” είχε παραστεί μόλις πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου για τον τουρισμό, ενώ στόχος του Γιάννη Μπουτάρη με την επιλογή αυτή είναι η προσέλκυση Κινέζων τουριστών.

Ωστόσο, η παρουσία του αυτή προκάλεσε εντάσεις, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις. Δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε καραγκιόζη τον παίκτη του “Survivorλ” και γενικότερα όλους όσους παίζουν σε τέτοια παιχνίδια.  «Αλλά βέβαια τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά» συμπλήρωσε ο δημοτικός σύμβουλος.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η δημοτική σύμβουλος από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, η οποία και υπεραμύνθηκε της απόφασης του δημάρχου τονίζοντας πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι συντοπίτης της από την περιοχή της Τριανδρίας.

Να σβήσει τη φωτιά επιχείρησε κι ένας αντιδήμαρχος ο οποίος ανέφερε για τον Ορέστη Τσανγκ πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο, σπεύδοντας παράλληλα να συμπληρώσει πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου που συμμετείχε ο Ορέστης Τσανγκ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βασιλική Θάνου προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου του Τσίπρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Γιαννουσάκη: Αποκάλυψε ότι τον επισκέπτονταν στη φυλακή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΚΟΜΑ: Ερώτηση της ΝΔ στον πρωθυπουργό για το plan Β του Βαρουφάκη και το «παράλληλο σύστημα»