Αγανακτισμένος Λαρισιώτης δεν επέτρεψε στην Γωγώ Τσαμπά να τραγουδίσει!

Όλα έγιναν στον Αμπελώνα την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της καθιερωμένης γιορτής Κρασιού και σίγουρα έμεινε αξέχαστο για όσους παρευρίσκονταν σε αυτήν…

Η συναυλία με τη δημοφιλή δημοτική τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, αποτέλεσε όπως ήταν αναμενόμενο, πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες απ’ όλη την Κεντρική Ελλάδα. Η Γωγώ ανέβηκε στην πίστα και το κέφι έφθασε στο κατακόρυφο μέσα σε λίγα λεπτά.

Ωστόσο, δε φαίνεται να το διασκέδαζε εξίσου κι ένας περίοικος, ο οποίος ενοχλούνταν από το θόρυβο της συναυλίας.

Έτσι, σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, ανέβηκε στην πίστα και μπροστά στα απορημένα βλέμματα τραγουδιστών και οργανοπαιχτών, «τράβηξε» τα καλώδια κι σταμάτησε τη μουσική.

Προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση από διαμαρτυρόμενους πολίτες που βρίσκονταν στο… τσακίρ κέφι, όμως με την παρέμβαση των διοργανωτών αλλά και του εκπροσώπου της τραγουδίστριας, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η συναυλία ωστόσο έληξε άδοξα για όσους έκαναν όρεξη για γλέντι μέχρι πρωίας και έτσι ο αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής μπόρεσε να κοιμηθεί ανενόχλητος, μετά από λίγες ώρες καθυστέρηση…

Συναυλία της Γ. Τσαμπά

Διαβάστε επίσης: Τέλος οι διακοπές για τον Σρόιτερ: Η ανακοίνωση του στο instagram