“Αετονύχηδων” ζευγάρι Γάλλων κλέβει ταμειακή μηχανή στο Ρέθυμνο (pics & video)

Τουρίστες από τη Γαλλία αποπειράθηκαν να ληστέψουν -όπως φαίνεται και στο βίντεο- τις εισπράξεις της ημέρας ενός επιχειρηματία στο Ρέθυμνο, αλλά δεν υπολόγιζαν στον “μεγάλο αδελφό”…

Δεν ήξεραν πως οι κινήσεις τους καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία προέβη σε συλλήψεις.

Οπως αναφέρει το cretapost, το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο όταν ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών εισήλθε μέσα στο κατάστημα παριστάνοντας τους πελάτες.

Τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης απομακρύνθηκε από το ταμείο, ο άντρας τουρίστας προσπάθησε να επωφεληθεί από την κατάσταση στέλνοντας την γυναίκα στην σκάλα ώστε να βλέπει πού είναι και τί κάνει ο ιδιοκτήτης, την ίδια ώρα που εκείνος κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή αρπάζοντας ό,τι βρήκε μέσα.

Οι δύο δράστες όμως για κακή τους τύχη δεν ήξεραν ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού διέθετε κλειστό σύστημα παρακολούθησης με κάμερα και πως έβλεπε ζωντανά την προσπάθεια κλοπής σε βάρος του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία η οποία κατέφτασε στο κατάστημα και προχώρησε στη σύλληψη των 2 κλεφτών.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO:

Πηγή: Γάλλοι τουρίστες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν ταμειακή μηχανή στο Ρέθυμνο [βίντεο] | iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά και σήμερα (χάρτης) – Τα μέτωπα