Εκλογές μέχρι το τέλος του 2017 προέβλεψε ο Βασίλης Λεβέντης

«Ποιο 2018, εκλογές μέχρι το τέλος της χρονιάς» δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι, προσθέτοντας πως ο κύριος Τσίπρας είναι μνημονιακός, αφού «ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και μας πάει προς τέταρτο», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Παράλληλα, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τον οποίο είπε ότι είναι «βλακείες του υπουργού τα περί αποσταθεροποίησης», ότι «η ανικανότητα του να χειριστεί μια κατάσταση τον οδήγησε σε αυτή τη δήλωση» και πως «δεν τα λέει αυτά ένας σώφρων υπουργός».

Βλέπω ότι μετά το Σεπτέμβριο θα υπάρχει ένα πολύ ρευστό πολιτικό κλίμα, η κυβέρνηση δεν θα φέρει καμία επένδυση και οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2017, είπε ακόμα.

Ο κύριος Λεβέντης υποστήριξε πως «για να επουλώσεις τις πληγές από φωτιά θες εξαπλάσιο κόστος των αεροπλάνων» και πως θα ήταν καλύτερο «να μην τακτοποιούσαμε συμβασιούχους και καθαρίστριες και να αγοράζαμε αεροπλάνα», καθώς όποιος και να ήταν υπουργός θα είχαμε παρόμοιο αποτέλεσμα, αφού «το λάθος ήταν που δεν είχαμε αγοράσει αεροπλάνα».

Σχολιάζοντας την στάση Κοντονή και την συζήτηση περί εγκλημάτων του κομμουνισμού ο κύριος Λεβέντης ανέφερε πως «ο Στάλιν ήταν κατά της θρησκευτικής ελευθερίας γιατί πίστευε ότι τίθεται σε κίνδυνο η ύπαρξη της ΕΣΣΔ» και σχολίασε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να αλιεύσει ψήφους από το ΚΚΕ γι’ αυτό και η ανακοίνωση Κοντονή.

Ένα κόμμα που χάνει την εξουσία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να επιβιώσει», είπε ακόμα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

Διαβάστε επίσης: Εκνευρισμός Κυριάκου Μητσοτάκη: «Φτάνει πια…»