Καταγγελίες Σκουρλέτη για στημένα ρεπορτάζ με την φωτιά

Σκουρλέτης

Ένας από τους κατ’ εξοχήν αρμόδιους υπουργούς, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης με νέες δηλώσεις του επιτίθεται στα ΜΜΕ αλλά και στην αντιπολίτευση για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και αλλού.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM» έκανε λόγο για «επικίνδυνο λαϊκισμό» και «επικίνδυνη ανευθυνότητα».

«Εκείνο το οποίο είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν χρειάζεται λαϊκισμός, ούτε μια επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας» είπε ο υπουργός και συνέχισε: «Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αυτό δεν το υιοθέτησε η αντιπολίτευση. Πολύ δε περισσότερο δεν το υιοθέτησαν και εκείνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη συνδράμουν τα τελευταία χρόνια».

Ο κ. Σκουρλέτης δεν δίστασε να μιλήσει για «στημένα» ρεπορτάζ  λέγοντας:

«Εδώ είδαμε ρεπορτάζ τα οποία λες και ήταν έτοιμα από καιρό, τα οποία διαψεύδονταν από την ίδια την πραγματικότητα. Έβγαλαν υπουργούς να είναι εκτός Αθηνών, ενώ σε λίγα λεπτά είχαν παρουσία και στο κέντρο των επιχειρήσεων. Παρόλα αυτά είδατε ρεπορτάζ τα οποία ήταν έτοιμα, σχόλια τα οποία οτιδήποτε και να γίνεται έβρισκαν πάντοτε κάτι αρνητικό να πουν. Πρόκειται για μια ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο και, εν πάση περιπτώσει, ορισμένα πράγματα καταντούν αστεία και είναι και επικίνδυνα. Και φοβάμαι πάρα πολύ ότι ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από υπερβολική δόση ενός επικίνδυνου λαϊκισμού και μιας επικίνδυνης ανευθυνότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβαίνει τώρα – Με ελικόπτερο πάνω από τα καμένα ο Τσίπρας!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ορυμαγδός» στο twitter για τις παντόφλες του Κατρούγκαλου (Επικές ατάκες)

ΑΚΟΜΑ: Ντοκουμέντο: Πρώην πρωθυπουργός μετά της συζύγου, στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης