ΣΔΟΕ: Φοροδιαφυγή στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιάννης Πλούταρχος! – Λουκέτο 48 ωρών και σε μαγαζί στην Κέρκυρα

Το βράδυ της Παρασκευής, κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έκανε ελέγχους και στο κέντρο της Κω «Ακτή Ζουρούδη» όπου έδινε συναυλία ο Γιάννης Πλούταρχος.

Και εκεί διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις. Συγκεκριμένα, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις ύψους 1.600 ευρώ, ενώ ο συνολικός τζίρος της εκδήλωσης ανήλθε στα 40.000 ευρώ.

Επειδή όμως η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου έγινε σε club που βρίσκεται μέσα σε χώρο ξενοδοχείου, στο κατάστημα δεν θα μπει προσωρινό λουκέτο για 48 ώρες , αλλά επιβάλλεται απλά πρόστιμο.

Επίσης, λουκέτο 48 ωρών στο κέντρο «Pazuzu» στην Κέρκυρα επέβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,αφού διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις και μη έκδοση αποδείξεων.

Οι ελεγκτές βρέθηκαν στο πολύ γνωστό κέντρο της Κέρκυρας το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια συναυλίας του Αντώνη Ρέμου. Έπειτα από ελέγχους, διαπίστωσαν μη έκδοση αποδείξεων ύψους 5.000 ευρώ και επέβαλαν το μέτρο του προσωρινού κλεισίματος για διάστημα 48 ωρών.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία να επιβάλουν το μέτρο του προσωρινού κλεισίματος λόγω της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, το 48ωρο λουκέτο στο club «Pazuzu» -που θεωρείται το… Nammos της Κέρκυρας- αναμένεται να μπει απόψε.

Διαβάστε επίσης: Χανιά: Τουρίστας πνίγηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του