Σήμερα το τελευταίο φύλλο εποχής ΔΟΛ για “ΤΑ ΝΕΑ”

ΤαΝέα

Το τελευταίο φύλλο της εποχής ΔΟΛ είναι αυτό που κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη, στα περίπτερα.

Όπως αναφέρεται στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας «η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών».

Η αλλαγή σελίδας έγινε «με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη».

ΤαΝέα02

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας έχει ως εξής:

Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθυτηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητμάτα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛ: Εκκενώνεται το κτίριο και απολύονται οι εργαζόμενοι με εντολή του εκκαθαριστή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται νέο «κανόνι» στα ΜΜΕ; Δεν πληρώνει το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη»

ΑΚΟΜΑ: Έξαλλη η Τσαπανίδου – Ποιους και γιατί θέλει να μηνύσει