Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο φερόμενος εμπρηστής της Πάτρας

Σήμερα το πρωί στις 11 αναμένεται να προσαχθεί στον Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης για τους συνεχείς εμπρησμούς σε οχήματα, ο οποίος προσήχθη το βράδυ του Σαββάτου από την Ασφάλεια Πατρών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή των Ιτεών, γεννηθείς το 1985, γνώριμος στις Αρχές που έχει προκαλέσει κατά καιρούς αρκετά ζητήματα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα σήμερα.

Πηγές αναφέρουν – σύμφωνα με το tempo24.news – πως αυτή τη φορά, η υπόθεση είναι δεμένη και πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή του σε εμπρησμούς.

Να υπενθυμίσουμε πως από την περασμένη Κυριακή μέχρι και την Παρασκευή η δράση του εμπρηστή συνολικά ήταν 13 καμμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, κυρίως που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ως ο μανιακός εμπρηστής αρνείται κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Άγγελο Στεργιόπουλο, ενώ μάλιστα όπως επισημαίνεται, τα στοιχεία δεν επαρκούν.

Διαβάστε επίσης: Σχοινοβάτης πέρασε χωρίς καμία προστασία φαράγγι στην Κεφαλονιά! (pic & video)