Το “αιώνιο” καυτό καλοκαίρι της Μαίρη Συνατσάκη

Το ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι είναι μια πραγματικότητα για την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, που φαίνεται να απολαμβάνει τις… επιμηκυμένες διακοπές της όσο ποτέ άλλοτε!

Μετά τη Μύκονο και το Πήλιο, σειρά έχουν τις τελευταίες ημέρες τα νησιά του Ιονίου, όπου η Μαίρη έχει επιλέξει να επισκεφτεί με σκάφος και φυσικά πάντα έχοντας στο πλευρό της το σύντροφό της και ηθοποιό, Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Με περίσσεια χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό, η παρουσιάστρια ποζάρει για χάρη του αγαπημένου της, που εργάζεται και ως φωτογράφος και ο οποίος προφανώς λατρεύει να απαθανατίζει τη Μαίρη που έχει εξελιχθεί σε μούσα του!

Η Μαίρη Συνατσάκη με το Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όμως, δεν πλέουν μόνο στα νερά του Ιονίου, αλλά και σε… πελάγη ευτυχίας, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media με τους ακόλουθούς της η παρουσιάστρια!

Πότε στη θάλασσα και πότε στα γραφικά σοκάκια των νησιών, άλλοτε χωρίς μακιγιάζ και ενίοτε με… σώμα γοργόνας, η επιτυχημένη Μαίρη και ο καλός της δεν χάνουν ευκαιρία να απολαύσουν τις προσωπικές στιγμές τους και τις κοινές διακοπές τους με κάθε τρόπο κι έπειτα να τις “ανεβάσουν” στα προφίλ τους στο Instagram!

Δες παρακάτω πώς περνάει στις διακοπές της η Μαίρη, μέσα από το φακό του συντρόφου της:

Διαβάστε επίσης: Η Μάγδα Τσέγκου αποκάλυψε γιατί έφυγε από την εκπομπή του Αυτιά