Έξαλλος ο Κωνσταντινόπουλος: “Οι Γενίτσαροι να μη μας προσκαλούν και να μας νουθετούν”

Κωνσταντινόπουλος

Στόχος του νέου Κεντροαριστερού φορέα θα είναι να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα τις ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή, αφήνοντας πάντως να διαφανεί ότι θα είναι επίσης υποψήφιος.

«Χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, αυτή είναι η ανάγκη. Χρειαζόμαστε ενιαίο φορέα, αλλά οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες πρέπει να αποφασίσουν ότι την επομένη της εκλογής του αρχηγού ότι θα πρέπει να είναι μια ενιαία» εξήγησε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

«Εγγυητές αυτής της προσπάθειας είναι οι χιλιάδες κόσμου που θα ψηφίσουν… Χρειάζεται μια προοδευτική πρόταση, ο Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα και την κατάληξη την ξέρουμε» δήλωσε ο πρώην υφυπουργός. Όσον αφορά τον πρόεδρο της ΝΔ εξέφρασε αμφιβολίες αν μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

«Χρειάζεται ξεκάθαρη στρατηγική. Να αλλάξει άμεσα ο εκλογικός νόμος, όχι με απλή αναλογική, αλλά με ένα προοδευτικό σύστημα διαφορετικό του σημερινού νόμου» είπε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μάλιστα εξέφρασε σκληρή επίθεση στους Πασοκογενείς, ιδιαίτερα μάλιστα στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή που ζητούν να μην υπάρξει συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ… Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Κατρούγκαλος υπάλληλος – Ο Κουρουμπλής ρίψασπις»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κωνσταντινόπουλου για τον κ. Κουρουμπλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε «και λίγα του λέει με την έννοια της εγκατάλειψης ενός κοινού αγώνα».

«Δεν είναι δυνατόν να λες ‘’δεν ψηφίζω το μνημόνιο επειδή μού το είπε η κόρη μου’’ και μετά τα ψηφίζω όλα, πρόκειται για πολιτική ανακολουθία πέταξε την ασπίδα. Να υπάρχει φιλότιμο» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν χρειάζεται να μας απευθύνεται γιατί προκαλεί οργή στο χώρο το δικό μας… Ας τα πει ένας άλλο Συριζαίος, ένας που έκανε αλλά για να λέει αλλά και να κάνει άλλα, ας έχει φιλότιμο να είναι μαζεμένος» είπε.

«Ο Κατρούγκαλος ήταν υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ, υπάλληλος πέντε υπουργών με τελευταία τη Διαμαντόπουλου και ο Κουρουμπλής ήταν κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε δε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Για «ανοιχτό κέντρο και ανένδοτο αγώνα για μια δίκαιη πατρίδα» μιλάει στο μεταξύ ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλής του νέου φορέα.

Πηγή: www.skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το – Το βίντεο του Σταύρου Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη blueskytv.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» Ψινάκη για το Δήμο της Αθήνας!

ΑΚΟΜΑ: Το τρολάρισμα της ΚΝΕ στον ΣΥΡΙΖΑ για την «κατάργηση» των Πανελλαδικών (video)