Απαγωγή Λεμπιδάκη – Το νέο βίντεο-μήνυμα των απαγωγέων για τα λύτρα!

Λεμπιδάκης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη 6 μήνες μετά την απαγωγή του. Οι δράστες έστειλαν νέο βίντεο στην οικογένειά του…

Ένα ακόμα βίντεο με τον άνθρωπο τους, που δείχνει πως αν κι αρκετά καταπονημένος είναι καλά στην υγεία του, μαζί με ένα νέο τελεσίγραφο με τις «αναθεωρημένες» οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων είναι ό,τι νεότερο έχει στη διάθεσή της η οικογένεια του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, εκτός των γνωστών σημειωμάτων που απευθύνονταν στη σύζυγο και στα παιδιά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβριος φρόντισαν να καταστήσουν σαφές ότι τα ψέμματα τελείωσαν κι ότι, αν θέλουν να πάρουν πίσω τον επιχειρηματία, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα πρέπει να πληρώσουν “ακατέβατα” 30 εκατομμύρια ευρώ.

Φέρονται μάλιστα να διαμήνυσαν ότι άλλο σκόντο δεν κάνουν (ξεκίνησαν από τα 100 εκατομμύρια) κι ότι θα τα ξαναπούν εφόσον η οικογένεια είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τα λύτρα που ζητούν.

Η στάση αυτή θεωρητικά παραπέμπει σε μία νέα περίοδο στασιμότητας σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, δεδομένου ότι η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλουν.

Βρισκόμαστε ήδη στον έκτο μήνα της απαγωγής κι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε δηλαδή και πάλι για μία χαοτική διαφορά της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είναι αδύνατον να καλυφθεί από την οικογένεια.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση οδηγείται σε νέο αδιέξοδο, γεγονός που ίσως επιτείνει την ανάγκη να δοθεί μία άλλου τύπου λύση σε αυτό το πολύμηνο θρίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε 81χρονος που αγνοείτο από χθες στη Μυτιλήνη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός: Στα πρόθυρα επιδημίας ο ιός του Νείλου – 3 νεκροί σε Αρκαδία, Αχαΐα και Ρέθυμνο

ΑΚΟΜΑ: Πυρκαγιά σε περιοχή του αεροδρομίου στο Τυμπάκι Ηρακλείου (pics)