Απειλούν οι Anonymous: Δεν ήταν μια επίθεση στο ΤτΕ ήταν μόνο μια προειδοποίηση…

Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή! Δεν ήταν ακριβώς επίθεση! Ήταν προειδοποίηση. Οτιδήποτε κάνουν στο εξής, θα βρίσκουν τους Anonymous μπροστά τους, υποστηρίζουν οι Έλληνες χακτιβιστές.

Σύμφωνα με το Nantiareport.gr, που ήρθε σε επαφή με μέλος των Greek Anonymous με αφορμή τις δύο επιθέσεις σε τρεις διαδικτυακούς ιστότοπους της ΤτΕ και στην επίσημη ιστοσελίδα πλειστηριασμών και την ανοιχτή επιστολή (επισήμανση) προς τον Πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του ΕΟΠΥΥ στην υπόθεση της μικρής Νεφέλης, τέθηκαν ερωτήματα που έχουν σκεφτεί όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δράση τους.

«Μας ενόχλησε η αναλγησία της Κυβέρνησης και η συμπεριφορά του ΕΟΠΥΥ στην υπόθεση της μικρής Νεφέλης. Είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν το κορίτσι και δεν το έκαναν. Την ώρα που σε όσους έρχονται παράνομα, χωρίς χαρτιά και παραμένουν παράνομα στη χώρα, τους παρέχουν δωρεάν Υγεία«, εξηγεί με αφορμή την προειδοποίηση στη Κυβέρνηση.

Οι Greek Anonymous έχουν δεχθεί επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος, διευκρινίζει ότι, «Δεν ακολουθούμε πολιτική, δεν ειμαστε σε κομματα, ούτε έχουμε «Αρχηγό» και δεν είμαστε ρατσιστές, βοηθάμε τους πάντες. Έχουμε βοηθήσει Anonymous στις Φιλιππίνες, στη Σιγκαπούρη και σε άλλες χώρες.. Η δράση μας είναι σε όλον τον Κόσμο. Δεν σηκωθήκαμε ένα πρωί και είπαμε χτυπήστε στόχους στην Ελλάδα» διευκρινίζει.

«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή.. Δεν ήταν- ακριβώς – επίθεση, ήταν προειδοποίηση «

«Οτιδήποτε λειτουργεί σε βαρος του Έλληνα πολίτη από τις Κυβερνήσεις του, όπως είναι αυτό το αισχρό μέτρο των πλειστηριασμών, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε στα ξένα κοράκια να πάρουν στα χέρια τους τις περιουσίες των Ελλήνων. Θα μας βρουν μπροστά τους. Οτιδήποτε κάνουν στο εξής θα βρίσκουν τους Anonymous μπροστά τους. Ότι και να θωρακίσουν, είμαστε πολλοί, δε θα καταφερουν κάτι, το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος! Το σίγουρο είναι ότι δε θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Στόχος μας ό,τι είναι επιζήμιο για τη χώρα και τους πολίτες της. Το σίγουρο είναι ότι πήραν ένα πρώτο μήνυμα απ όλο αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια» αναφέρει για το «κατέβασμα» της διαδικτυακής πλατφόρμας πλειστηριασμών.

«Είμαστε ενάντια σε κάθε κυβέρνηση που κάνει κακό στον πολίτη της χώρας και εξυπηρετεί αλλά συμφέροντα παγκοσμιοποίησης. Δε στρεφόμαστε σε πρόσωπα αλλά σε πράξεις Κυβερνήσεων. Είμαστε αντίθετοι σε Κυβερνήσεις όχι προσωπικά σε άτομα, αυτή τη στιγμή στην Κυβέρνηση Τσίπρα. Στην προκείμενη περίπτωση του Τσίπρα και της παρέας του, που είναι η πιο άχρηστη που πέρασε, σε όλα τα επίπεδα από μόρφωση και όχι μόνο«, επισημαίνει χαρακτηριστικά το μέλος των Creek Anonymous.

Greek Anonymous: «We are the legion/ We do not forget/ We do not forgive/ Expect us«

Όπως ξεκαθαρίζει στις διαδικτυακές επιθέσεις που πραγματοποιούν σε διαδικτυακές ιστοσελίδες στις οποίες υπάρχουν καταχωρημένα προσωπικά δεδομένα πολιτών, δεν είναι η στόχευσή τους. «Δεν έχουμε πειράξει προσωπικά δεδομένα, απλά κάνουμε ό,τι θα έκανε ο καθένας από εσάς εάν είχε τον τρόπο. Αν είμαστε παράνομοι σε αυτό, τότε κι αυτοί είναι παράνομοι σε ό,τι κάνουν, με μια διαφορά όμως, εμείς το κάνουμε για καλό ενώ εκείνοι για κακό» σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση Anonymous στην κυβέρνηση: «Έριξαν» την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών