Εντυπωσιακές σκηνές: Porsche πέφτει πάνω σε πλήθος -11 οι τραυματίες (video)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο Μπόιζι του Αϊντάχο, όταν μία Porsche έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε ένα σόου αυτοκινήτων, με συνέπεια να τραυματιστούν 11 άτομα.

Ο οδηγός του οχήματος επιτάχυνε αποχωρώντας από το σόου και σύμφωνα με την αστυνομία έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και παιδιά, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν σοβαρά τραύματα.

«Ο γιος μου κι εγώ ήμασταν οι τελευταίοι που δεν χτύπησε. Υπήρχε μία ομάδα παιδιών ακριβώς μπροστά μας και τα χτύπησε όλα», δήλωσε στο Associated Press ο Τομ Γουίκς, ο οποίος παρακολουθούσε το σόου με τον 12χρονο γιο του και είχε μόλις μετακινηθεί κάποια μέτρα, προτού πέσει η Porsche στο πεζοδρόμιο.

Ο ίδιος περιέγραψε τρομακτικές σκηνές, αναφέροντας ότι είδε το αυτοκίνητο να πετά έναν νεαρό, ο οποίος προσγειώθηκε ακριβώς μπροστά στον ίδιο και τον γιο του.

«Ακουγες τα ουρλιαχτά. Εβλεπες παπούτσια ανθρώπων να πετάγονται», περιέγραψε ο Τζάστιν Κινγκ. «Οι περισσότεροι που τραυματίστηκαν φαίνονταν να έχουν σπασμένα πόδια. Ο κόσμος έτρεξε γρήγορα να προσφέρει βοήθεια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Τουρκία και Γερμανία για τους Κούρδους στην Κολωνία