Κατηγορηματική η Ιγγλέζη: “Για τους εργαζομένους της Eldorado δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση”

Ιγγλέζη

Η ανακοίνωση της Eldorado με κάνει να ντρέπομαι, τολμά να μιλά έτσι απέναντι σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση και της ζητά να παραβλέψει όλους τους νόμους και να παρανομήσει, ήταν το σχόλιο της κυρίας Κατερίνας Ιγγλέζη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστής για την παρουσία της στην Χαλκιδική ενάντια στην επένδυση.

“Εμείς ζητούμε να μην υπάρξει καμία επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και να συνεχίσουν να λειτουργούν τα μεταλλεία όπως γινόταν παραδοσιακά, με φθίνουσα πορεία φυσικά”, ήταν τα λόγια της κυρίας Ιγγλέζη, που δήλωσε επίσης πως «για τους εργαζόμενους, δεν έχει καμιά ευθύνη το υπουργείο και η κυβέρνηση ότι η εταιρία απειλεί να τους απολύσει».

“Δεν θέλουμε να έρθει καμία άλλη εταιρία”, ήταν επίσης ξεκάθαρη στην θέση της και αναφορικά με το τι έχει αλλάξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε πως προφανώς είναι το γεγονός πως η τωρινή κυβέρνηση κάνει περιβαλλοντικούς ελέγχους, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν.

Σχολιάζοντας τέλος την έκφραση «στα τσακίδια», του σύμβουλου στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, η κυρία Ιγγλέζη διαχώρισε την θέση της: «Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ εκφράσεις όπως “στα τσακίδια” για οποιαδήποτε εταιρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας από Βουδαπέστη: «Πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά και δύσκολα στην Υγεία»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καβγάς Αυλωνίτου-Πορτοσάλτε στον «αέρα» – Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν (video)

ΑΚΟΜΑ: Θεοδωράκης: Οι Καρανίκες δεν μπορεί να πληρώνονται υπερωρίες για να λένε «στα τσακίδια» στους επενδυτές