“Κωλοτούμπα” Κουρουμπλή: “Η παραίτησή μου ήταν ένα λογοπαίγνιο…”

“Ανέκρουσεν πρύμναν”  ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά την προφορική διάθεση της παραίτησής του και λίγες ώρες αργότερα προέβη σε… διευκρινίσεις για την παραίτησή του, αναφέροντας ότι επρόκειτο για ένα λογοπαίγνιο!

«’Ηταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι’ αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του», είπε ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε νωρίτερα σήμερα στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά FM για την περιβαλλοντική καταστροφή μετά τη βύθιση του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

«Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Όπως ενημέρωσε, έχουν επιστρατευθεί τρεις εξειδικευμένες εταιρείες και καταβάλλονται προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση.

Τέλος, δήλωσε ότι η στεγανοποίηση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» έχει επιτευχθεί σε ποσοστό 99% και αναφερόμενος στις καταγγελίες ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας στο δεξαμενόπλοιο, σημείωσε ότι «όλα ελέγχονται».

Την ίδια ώρα, από το Μέγαρο Μαξίμου διευκρίνιζαν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και δεν υπάρχει θέμα παραίτησης.

Διαβάστε επίσης: Στη σκιά της πετρελαιοκηλίδας: «Η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού» λέει ο Κουρουμπλής