Με χιούμορ ο Τσίπρας στη ΔΕΘ: “Το μέτρο Θεσσαλονίκης έπαψε να αποτελεί ανέκδοτο”

Μετρό

Την υπόσχεση για έξοδο από το μνημόνιο το καλοκαίρι του 2018 επανέλαβε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Διοίκηση της ΔΕΘ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσιπρας σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον».

Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως «σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιπρας, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχη πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση, που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο, το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση Κικίλια: «Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δεν θα πήγαινα στη ΔΕΘ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεννηματά κατά Τσίπρα: «Γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, πηγαίνοντας στη ΔΕΘ»

ΑΚΟΜΑ: Σοκαριστική δήλωση Χρυσόγονου: «Κινδυνεύουμε να μας φύγουν τα μνημόνια και να μας μείνει η φτωχοποίηση»