Πού στάθηκε ο Μίσσας για την ήττα από την Γαλλία

Ο Κώστας Μίσσας παραδέχτηκε ότι η Εθνική Ελλάδας δεν ήταν όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τους Γάλλους.

Παράλληλα, εξέφρασε και ένα παράπονο για τα βήματα των Γάλλων, που δεν σφυρίχτηκαν σε αρκετές φάσεις του σημερινού αγώνα, όπως μετέδωσε το sportdog.gr.

«Περιμέναμε ότι η Γαλλία θα ήταν πιο συγκεντρωμένη, αλλά εμείς δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Μόνο στις τρεις πρώτες άμυνες παίξαμε καλά και μετά παίζαμε μόνο επίθεση. Όταν επιτρέπεις σε ομάδες με τέτοιους παίκτες να βρουν ρυθμό, έχεις πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε το πλάνο μας, πήγαμε σε πιο επιθετικές άμυνες και θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε αν ήμασταν πιο ήρεμοι και προσεκτικοί σε κάποιες περιπτώσεις. Θα έλεγα πως οι νέοι κανονισμοί για τα βήματα αλλάζουν τον Οκτώβριο, όχι τώρα. Δύο φορές έκαναν βήματα ο Φουρνιέ και ο Ντιαό, αλλά δεν δόθηκαν. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να ξεχάσουμε το πρώτο μέρος, να κρατήσουμε το δεύτερο και να παίζουμε πάντα το ίδιο δυνατά και συγκεντρωμένα», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μίσσας.

Ερωτηθείς για το πώς εξηγεί τα προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο μέρος, απάντησε: «Η Γαλλία είναι μία δεξιόστροφη ομάδα. Ο στόχος μας ήταν να τους πάμε δεξιά, αλλά μόνο στις πρώτες άμυνες είχαμε συγκέντρωση και παίξαμε δυνατά. Όταν δεν πας στις επαφές και οι καλοί παίκτες του αντιπάλου νιώσουν καλά, το πρόβλημα είναι μεγάλο. Στο πρώτο μέρος παίζαμε άμυνα δύο μέτρα πίσω. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε σε όλο το γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με το δεξί η Εθνική στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ

«Έκλεισε»! Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς

Η συμφωνία της χρονιάς: Στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος σπάζοντας όλα τα ρεκόρ

Η Εθνική πλήρωσε το τραγικό πρώτο ημίχρονο και έχασε από την Γαλλία

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πρίντεζης: «Χρειαζόμαστε βελτίωση παντού…»