Καμίνης: “Έτοιμοι να πάμε στις κάλπες με οποιοδήποτε σύστημα, αρκεί να είναι αδιάβλητο”

Καμίνης

«Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία, η ηλεκτρονική κάλπη δηλαδή, δεν είναι θέμα διαδικασίας, είναι θέμα δημοκρατίας. Η δυνατότητα της ηλεκτρονικής συμμετοχής είναι μία δημοκρατική κατάκτηση και μία ευκαιρία που η παράταξή μας όχι μόνο δεν θα έπρεπε να τη θεωρεί βάρος, αλλά να την επιδιώκει με κάθε τρόπο» υποστηρίζει ο Γιώργος Καμίνης.

«Να μην κάνει τη χάρη σε εκείνους που φοβούνται μια μεγάλη παράταξη» συνεχίζει ο δήμαρχος της Αθήνας και προσθέτει: «Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία αυξάνει τη μαζικότητα, διευρύνει τη νομιμοποιητική βάση του εγχειρήματός μας και κατά συνέπεια ενισχύει τη συνοχή της παράταξης για την επόμενη των εκλογών ημέρα. Η συνεχιζόμενη συζήτηση για θέματα διαδικασίας κουράζει τον κόσμο, πολύ περισσότερο όταν γίνεται για λόγους «μικρού» ανταγωνισμού με προσχηματικά επιχειρήματα, δήθεν τεχνικά, δήθεν διαδικαστικά, ενώ το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθαρίζει ότι «είμαστε έτοιμοι να πάμε στις κάλπες με οποιοδήποτε σύστημα χρειαστεί, αρκεί να είναι αδιάβλητο. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες, με τη μαζική προσέλευσή τους, θα δώσουν την απάντηση που πρέπει, σε εκείνους που προσπαθούν να τους εμποδίσουν να εκφραστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγιον Όρος προς Τσίπρα: «Είσαι Άθεος. Έλα μόνο ως ιδιώτης προσκυνητής»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο – Ο Μουζάλας παραδέχτηκε ότι θα αποικίσει όλη την ενδοχώρα με μετανάστες!

ΑΚΟΜΑ: Ισχυρό θεσμικό πλαίσιο για αυτόνομη Ευρώπη ζήτησε ο Τσίπρας στην Εσθονία