Έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά στις κάμερες Λιάγκας-Σπυροπούλου: «Έλεγες χοντράδες» – «Ζητώ συγγνώμη!»

Σπυροπούλου

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο “Late Night” ο Γιώργος Λιάγκας, με μεγάλο μέρος της συζήτησης να περιστρέφεται γύρω από την αγωγή που του ‘χε κάνει παλιότερα η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας, ήταν λάθος μου αυτό που είπα και ζητώ συγνώμη. Ήταν λάθος μου, το έκρινε η δικαιοσύνη, καταδικάστηκα… Το αποσύρω λοιπόν, εγώ απολογούμαι… Έλεγα κι εγώ όπως όλοι τότε, αυτά που γνωρίζεις, που σε πείραζαν και δικαίως σε πείραζαν γιατί η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και κανείς δεν πρέπει να μιλάει γι’ αυτήν. Γιατί επέλεξες εμένα και δεν επέλεξες έναν άλλον;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήταν κάτι που με πείραξε. Ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολική γιατί ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου, οπότε την πλήρωσε αυτός που έλεγε τα περισσότερα. Ήταν κάτι που δεν το έκανα για οικονομικούς λόγους, ούτως ή άλλως χρήματα δεν σου έχω πάρει και δεν θα σου πάρω. Απλά έβαλες λίγο μυαλό. Μου ήσουν πάντα συμπαθής, σας παρακολουθούσα πολύ με την Φαίη στο Πρωινό και με ενοχλούσε ακόμα περισσότερο που τα λέγατε εσείς», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κόλαση» για άλλη μια φορά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου (Καυτή εικόνα)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Megan Fox – Μια φωτό της μόνο φτάνει αεροπλάνο να μας κάνει (pics & video)

AKOMA: Με ποιον βρισκόταν γυμνή στο ίδιο καμαρίνι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια; (βίντεο)