Ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη – Τι λέει η οικογένεια για τον δολοφόνο και τι ισχύει με την ασφάλεια ζωής

Δώρα

Το γεγονός ότι η Δώρα Ζέμπερη δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση στον τάφο του φίλου της, δεν θεωρείται τυχαίο από την οικογένειά της.

Με τις έρευνες ουσιαστικά να έχουν πέσει σε… τοίχο και τους αστυνομικούς να έχουν επιστρέψει στην αρχή, τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν και πάλι δραματικά.

Εννιά μέρες μετά τη δολοφονία και παρά τα όσα είχαν διαρρεύσει από το περιβάλλον την άτυχης 32χρονης η δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι δεν υπήρξε ασφαλιστήριο συμβόλαιο δυο μέρες πριν την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Όπως είπε η δικηγόρος η άτυχη 32χρονη είχε ασφάλεια ζωής, αλλά το συμβόλαιο αυτό είχε γίνει σε πολύ προγενέστερο χρόνο σε σχέση με τη δολοφονία.

Μένουν ωστόσο αναπάντητα τα ερωτήματα για τους φόβους που είχε εκφράσει η εφοριακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της.

Οι υποψίες της οικογένειας 
Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, όποια στοιχεία υπάρχουν για πιθανές πιέσεις ή ακόμη και απειλές υπήρχαν σε βάρος της άτυχης εφοριακού η οικογένεια τα έχει προσκομίσει ή τα έχει αναφέρει στην αστυνομία.

Όπως τόνισε ωστόσο τα μέλη της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι πολύ προβληματισμένα για το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο να της επιτεθεί.

Δεν αποκλείουν το γεγονός να ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον ληστή, όπως όμως τόνισε η δικηγόρος η οικογένεια της 32χρονης είναι ιδιαίτερα περιέργο το σημείο της επίθεσης. Γιατί δηλαδή ο δολοφόνος της επιτέθηκε τόσο άγρια στον τάφο του φίλου της; Η οικογένεια της εφοριακού δηλαδή υποπτεύεται ότι δεν είναι τυχαίος ο τόπος κι ίσως έχει κάποιον συμβολισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κίνητρο θα «δείξει» τον δολοφόνο της Δώρας, ισχυρίζεται η Ασφάλεια!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της Δώρας Ζέμπερη – Τι ζητά από τον κόσμο; (pics)

ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη – «Ξεψαχνίζει» την προσωπική της ζωή η ΕΛ.ΑΣ. – Τα τελευταία τηλεφωνήματα που έκανε!