“Βόμβες” Σκορδά για Αλεξάνδρου – χαμός στο στούντιο του “Πρωινού” (video)

Σκληρές αιχμές κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου εξαπέλυσε η γνωστή παρουσιάστρια του Πρωινού στον Αντέννα Φαίη Σκορδά προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό που παρακολουθούσε την εκπομπή…

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πρόσωπα του Nomads που έχουν βρεθεί από χθες στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Η νίκη του στο αγώνισμα των αρχηγών δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι έπρεπε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Ζούγκλας, τα μέλη της οποίας έχουν να φάνε πέντε μέρες. Υποστηρικτής αυτής της άποψης και η Φαίη Σκορδά.

Στο Πρωινό ο διάλογος άναψε για τα καλά για το συγκεκριμένο θέμα και η Φαίη Σκορδά πέταξε τα βέλη της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτοί είναι στη βίλα, που ούτως ή άλλος έχουν φάει και οι άλλοι στη ζούγκλα προσπαθούν να βρουν πεταλίδες για να κάνουν το ρύζι πιο νόστιμο. Πόσο μάγκας θα ήταν ο Αλεξάνδρου αν πρότεινε να δώσουν το έπαθλο στη Ζούγκλα. Εγώ αυτό περίμενα.

Ο ανταγωνισμός είναι να κερδίζω και ήταν θέμα τιμής γι’ αυτούς να κερδίσουν. Τώρα αν φάνε και λίγο χοιρινό ψημένο δε σημαίνει ότι θα έχαναν πόντους. Αυτή είναι η διαφορά των ανθρώπων… Κατάλαβες; Το να φάνε οι άλλοι λίγο μια μέρα δε σημαίνει ότι κερδίζουν κάτι».

Διαβάστε επίσης: Super sexy η Αποστολία Ζώη – Η φωτογράφηση λίγο πριν πάει στο Nomads! (pics)