Κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων για καρκινοπαθείς και ΑμεΑ υπόσχεται ο Κυριάκος

Τέλος στην ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και ταλαιπωρούνται με τον πιο απάνθρωπο τρόπο στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ. Κανένας καρκινοπαθής δεν θα ξανασταθεί σε ουρά για να πάρει τα φάρμακά του.

Αυτή θα είναι μια από τις κεντρικές δεσμεύσεις της επόμενης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που θα εξαγγείλει στο αυριανό Προσυνέδριο στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και είναι κεντρική δέσμευση, καθώς αποτελεί την αυτονόητη απάντηση της ΝΔ στη ντροπιαστική διαδικασία, την οποία έχει αναιτίως επιβάλει στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Η κατ οίκον διανομή των φαρμάκων στους καρκινοπαθείς και τους συμπολίτες μας με σοβαρές χρόνιες παθήσεις (ρευματοπάθεια, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α) έχει ασήμαντο κόστος -το οποίο ήδη υπολογιστεί από τη ΝΔ-, ενώ ο τομέας Υγείας του κόμματος έχει ήδη επεξεργαστεί τους τρόπους, έτσι ώστε να φτάνουν εγκαίρως τα φάρμακα στα σπίτια των ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι στο 3ο Προσυνέδριο του Κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ιωάννινα, είναι επικεντρωμένο στους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που έχουν βρεθεί στα χρόνια της κρίσης σε μεγαλύτερη οικονομική δυσχέρεια.

Στόχος της ΝΔ είναι να καταδείξει ότι η φτώχεια μπορεί να ξεριζωθεί μόνο με δουλειές και όχι με προσωρινά και ψηφοθηρικά επιδόματα, ενώ ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αναδείξει πολλές από τις δεσμεύσεις της επόμενης κυβέρνησης στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλισης και της Υγείας.

Οι τρεις ενότητες του Προσυνεδρίου είναι:

– Στηρίζοντας στην πράξη αυτούς που το έχουν ανάγκη.

– Οι σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας για όλους.

– H επόμενη μέρα για την κοινωνική ασφάλιση.

Διαβάστε επίσης: Ζητάει εξηγήσεις η Καραμανλή από τον Σπίρτζη για τις «ουρές» των εισιτηρίων

Μην χάσετε: Καλύπτει τον Μουζάλα ο Τζανακόπουλος – Επίθεση και σε Μητσοτάκη

Ακόμη: Έξαλλος ο Ραγκούσης με τη μυστική συμφωνία Γεννηματά – Θεοδωράκη