Καυστικά σχόλια Άδωνι για τα αγγλικά Καμμένου και το “γελοίο” μνημείο στην ΕΡΤ

Άδωνις

Άδραξε την ευκαιρία ο Άδωνις Γεωργιάδης μόλις εντόπισε τα… λεκτικά ολισθήματα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου που έκανε στην απερχόμενη υπουργό Άμυνας της Ολλανδίας Jeanine Hennis, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο ούτε το- όπως αποκάλεσε- «πιο γελοίο μνημείο», αυτό το πεσόντων της ΕΡΤ.

Η Ολλανδή πολιτικός έγραψε στο twitter για την αποχώρησή της από το υπουργείο Άμυνας και ο Πάνος Κάμμενος της απάντησε: You was (το σωστό είναι “were”) the best Minister of Defence. Jeanine your country need (το σωστό είναι “needs”) you, all Europeans and NATO MOD knows (το σωστό είναι “know”) your hard work and we wait you back.

«Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, εάν ένας Υπουργός ανέβαζε ένα τουιτ με τόσα λάθη θα ντρεπόταν. Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την ΠΦΑ …», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισυνάπτοντας την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου.

Αυτό δεν ήταν όμως το μόνο tweet με λάθη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, καθώς στην φωτογραφία που ανέβασε για να ενημερώσει για την συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του NBA Jerry Reinsdorf, έγραψε το όνομά του λάθος, ως «Reinsdolf», με «l» αντί για «r», στο προτελευταίο γράμμα…

«Το πιο γελοίο μνημείο»

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση, πήγε και είδε από κοντά το «μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ», το οποίο χαρακτήρισε «το πιο γελοίο μνημείο», αφού στην ΕΡΤ δεν υπήρξαν, φυσικά, ποτέ πεσόντες.

Δείτε το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ και τις φωτογραφίες που ανήρτησε:

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία Σπίρτζη: Κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων καθυστερούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο