Ξέσπασε νέα άγρια κόντρα Άδωνι με Καμμένο στη Βουλή – Οι απίστευτοι διάλογοι

Το “έλα να δεις έγινε” πάλι στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια συζήτησης για το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, επιβεβαιώνοντας την εκρηκτική σχέση που έχουν οι δυο πολιτικοί άνδρες.

Μετά την ομιλία του κ. Καμμένου από το βήμα της Βουλής, στην οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρηματολόγησε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Αμερικανούς δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έλαβε τον λόγο για να απαντήσει.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη, παρενέβη ο κ. Καμμένος από τα υπουργικά έδρανα όπου βρισκόταν φωνάζοντας κάτι για μεροκάματα στον Πειραιά.

«Μεροκάματα από τον Πειραιά;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: Εννοείτε  το γραφείο του κ. Μαρινάκη;

«Μεροκάματα από τον Πειραιά κάνετε εσείς και η σύζυγός σας… Άλλοι πήγαιναν εκεί, εσείς και η σύζυγός σας συγκεκριμένα» εξερράγη ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο.

«Και τον κ. Κουρτάκη εσείς τον είδατε στο γραφείο του πριν τις εκλογές του 2012» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…» απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για το γεγονός ότι επέλεξε να απουσιάσει από τη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στη Βουλή για τα F-16, ο κ. Καμμένος απάντησε:

«Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».

«Χρειάζεται να πείτε στη Βουλή ότι ήσασταν απασχολημένος, αρκεί να πείτε ότι στην επόμενη ερώτηση του κ. Τσιάρα θα είστε παρών και δεν θα είστε μονίμως φευγάτος» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Καμμένου για τη συμφωνία των F-16: «Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία»!