Ποια σταρ της πίστας κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με την κεντροαριστερά; (video)

Τον εαυτό της στη Βουλή και μάλιστα σε μάχιμη θέση για την υπεράσπιση αυτών που πιστεύει βλέπει η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αποκάλυψε ότι θα στήριζε τον Γιάννη τον Μανιάτη.

Η τραγουδίστρια άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της σε κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων και για την πολιτική.

Οταν ρωτήθηκε αν θα έλεγε «ναι» στην πολιτική, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Εχω φανταστεί τον εαυτό μου στη Βουλή και μάλιστα να διαμαρτύρομαι και πάρα πολύ έντονα, έτσι να το πω ευγενικά, για όλα αυτά που βλέπω ότι αντιμετωπίζουμε όλοι μας».

Μάλιστα, όπως φάνηκε η τραγουδίστρια έχει γνώση και για όλα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό προσκήνιο. Οταν ρωτήθηκε για την αίσθηση που έχει για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Εχω μια αδυναμία σε αυτό το κομμάτι, τον Γιάννη τον Μανιάτη. Ο οποίος φυσιογνωμικά και μόνο για μένα είναι ένας άντρας παλιάς κοπής».

Ακούστε το απόσπασμα στο 02:59 του παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαθα κατάθλιψη, κολπική μαρμαρυγή, πνευμονία, έχω και υπέρταση» (video)