Στα “δίκτυα” της αστυνομίας μάνα και οι δυο γιοι της! -Πωλούσαν ναρκωτικά στα βόρεια προάστια

Σπείρα που πουλούσε ναρκωτικά ακόμα και σε ανήλικους στα βόρεια προάστια εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Σε αυτή την σπείρα κομβικό ρόλο έπαιζε η μητέρα δυο συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες είναι πέντε και άλλοι δύο αναζητούνται. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας 22, 24, 26 και 30 ετών, καθώς και μία 57χρονη, μητέρα δύο εκ των συλληφθέντων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος, με τους συνεργούς τους που αναζητούνται, εισήγαγε ναρκωτικά από την Αλβανία τα οποία προωθούσε στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας. Ο 30χρονος, με τη βοήθεια του 26χρονου αδελφού του, αποτελούσαν τον ενδιάμεσο κρίκο με τα χαμηλότερα στελέχη της σπείρας και είχε τον κεντρικό ρόλο στην διανομή.

Οσον αφορά την 57χρονη μητέρα τους παρείχε τα μέσα για να κάνουν το εμπόριο ναρκωτικών. Όπως έδειξαν οι έρευνες ο 22χρονος διέθετε τα ναρκωτικά ακόμα και σε μαθητές στα βόρεια προάστια.

Από τις κατ’ οίκον έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2.580 γραμμαρίων, αμφεταμίνη βάρους 11,8 γραμμαρίων, 3 ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 6.530 ευρώ και 200 πλαστά χαρτονομίσματα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: ΟΑΣΑ: Παρατείνεται η ισχύς της κάρτας του Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου – Τι απαιτείται