Το Fake Taxi έφτασε στην Αθήνα και “ψαρεύει” εκκολαπτόμενους πορνοστάρ! (pics)

FakeTaxi

Αν κινείστε κοντά στην οδό Πατησίων, δεν αποκλείεται να “πέσετε” πάνω σε ένα ταξί αλλιώτικο από τα άλλα.

Δεν είναι κίτρινο, αλλά γκρι και δεν είναι ταξί της Αθήνας. Θυμίζει τα κλασικά ταξί του Λονδίνου… Πρόκειται για το Fake Taxi γνωστής ιστοσελίδας πορνό και στο οποίο ο πελάτης δεν πληρώνει αλλά πληρώνεται… αρκεί να γίνει πορνοστάρ για μερικά λεπτά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η παρουσία του Fake Taxi είναι πλέον κοινό μυστικό. Το βλέπουν να κινείται σχεδόν παντού στους δρόμους πέριξ της Πατησίων και να “ψαρεύει” πελάτες.

Το ταξί του έρωτα έχει ήδη δημιουργήσει και «αστικούς μύθους» στην Αθήνα. Αυτός μιλάει και για ένα ζευγάρι που έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή και όταν πέσει το σκοτάδι ξεκινάει τις κούρσες…

FakeTaxi03

Οι κάτοικοι της Κυψέλης λένε ότι έχουν δει κάποιους να επιβιβάζονται στο ταξί, έχοντας υποκύψει στα κάλλη της κυρίας που κάθεται στο πίσω κάθισμα και κυρίως στο ποσό που προσφέρει για το γύρισμα της ταινίας που στη συνέχεια θα προβληθεί στην ιστοσελίδα.

Έχουν υποκύψει λένε αρκετοί, κυρίως ναρκομανείς, άστεγοι και αλλοδαποί. Το deal κλείνεται συνήθως στα 100 με 200 ευρώ και το ταξί ξεκινάει για το κέντρο και τα ιστορικά σημεία της Αθήνας ώστε οι ερωτικές σκηνές να έχουν χαρακτηριστικό αθηναϊκό background.

Πολλοί το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, άλλοι βλέπουν τα σημεία των καιρών της κρίσης στην παρουσία του στην Αθήνα και τονίζουν ότι η βιομηχανία του πορνό κατέφθασε για να εκμεταλλευτεί την ανέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nienna Jade: Το πληθωρικό μοντέλο με τους 1 εκατ. φανατικούς οπαδούς (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από το Ντουμπάι η Μις Όαση 2017 «καίει» και την Μύκονο (video)

ΑΚΟΜΑ: Jaclyn Swedberg: Κάνει τους άνδρες να χάνουν τα λόγια τους (pics)