Κάτι τρέχει με τον Λεβέντη – Στην έξοδο από το κόμμα ένας ακόμη βουλευτής του; (pic)

Λεβέντης

Φαίνεται πως νέα προβλήματα προκύπτουν για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ενώ σήμερα ο κ. Λεβέντης αναμένεται να ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Βουλή την οποία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη διαφωνία του με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φίλου, νέο πονοκέφαλο του δημιουργεί μια νέα ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ένωση Κεντρώων.

Κατσιαντώνης

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης ανήκει στην κατηγορία των δυσαρεστηµένων µε την τακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος του κόµµατος.

Οι πληροφορίες, τον εµφανίζουν τις τελευταίες ηµέρες να έχει λάβει οριστικά την απόφαση να προχωρήσει σε δήλωση αυτονόµησης.

Στο μεταξύ ο κ. Λεβέντης ανακοίνωσε ότι σήμερα θα αποφασίσει από την Θεσσαλονίκη τι θα κάνει, για το αν αποχωρήσει ή όχι. «Όφειλε ο πρόεδρος της δημοκρατίας να με ενημερώσει πριν υπογράψει το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου. Δεν με ενημέρωσε», σημείωσε ο κ. Λεβέντης εκτιμώντας πως «η παραίτηση ενός αρχηγού κόμματος θα ταράξει τα νερά». «Πρέπει -όπως είπε- να θυσιαστεί κάποιος για να ταρακουνηθεί το τέλμα», ανοίγοντας την περασμένη εβδομάδα το θέμα της ενδεχόμενης παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύνταξη από το κράτος ζητάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτός της κούρσας για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος – Για ποιο λόγο!

ΑΚΟΜΑ: Αθάνατο ρουσφέτι! Διόρισε 2 άτομα στο γραφείο της η Ζωή Κωνσταντοπούλου