Αποκάλυψη: Τι έγραφε στο γράμμα που άφησε στον Μαυρίδη η Εύη Ιωαννίδου στο Nomads

Τι έγραφε στο περίφημο γράμμα που άφησε στον Γιώργο Μαυρίδη αποκάλυψε η Εύη Ιωαννίδη, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads.  Ο παρουσιαστής δεν το διάβασε στον αέρα, αλλά έδειξε να συγκινείται πολύ από το περιεχόμενό του.

Η Εύη Ιωαννίδου την περασμένη Παρασκευή και μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που έγινε σε τρία μέρη δεν κατάφερε να κερδίσει τον Φώτη Φιλιππόπουλο και ήταν η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το Nomads. Μάλιστα στον αγώνα ήταν τόσο μεγάλη η προσπάθεια που κατέβαλε φτάνοντας σε σημείο να πέσει λιπόθυμη.

Πριν την αποχώρησή άφησε το στίγμα της στο παιχνίδι καλώς σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να επιλέξει τους αρχηγούς των τριών ομάδων για την εβδομάδα που διανύουμε.

Έτσι επέλεξε τον Νίκο Παπαδόπουλο για τους Ωκεανούς, τον Κωνσταντίνο Ωροκλό για την Ζούγκλα και τον Γιώργο Μαυρίδη από τους ομάδες της Φωτιάς στο οποίο μάλιστα έστειλε και ένα γράμμα.

Η ίδια η παίκτρια που πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, έμεινα δύο μέρες στη βίλα να ξεκουραστώ και θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι πριν φύγω. Έλειπε ένα κομμάτι το οποίο δεν είχα συμπληρώσει εκεί στο παιχνίδι. Είδα τον Γιώργο που έκλαιγε στην κάμερα με λυγμούς και στεναχωρήθηκα.

Γνωριζόμασταν από πριν και τον πιστεύω πολύ σαν άνθρωπο.Δεν περίμενα το γράμμα να βγει δημόσια. Είπα να το δώσουν πολύ προσωπικά στον Γιώργο. Επειδή περνάει ο λόγος του στο παιχνίδι και μπορεί κάποια πράγματα να τα αποφύγει, μπορούσε να το πάρει και να το δει μόνος του πολύ διακριτικά.

Μετά τις 8-9 φεύγουν οι κάμερες, μένουμε μόνοι μας και κοιμόμαστε. Ήταν ένα μήνυμα δύναμης.

Του έγραφα ότι θέλω να είναι δυνατός γιατί τον πιστεύω. Του είπα ότι τον έβαλα αρχηγό και ότι έμαθα ότι αυτοπροτάθηκε και δεν του δόθηκε η ευκαιρία και ότι θέλω να σε δω χαρούμενο γιατί έμαθα ότι περνάς δύσκολα. Του έγραψα ότι έχει ψυχή παιδιού. Η ψυχή του είναι αθώα. Είναι αρχηγός. Τον βλέπω και λέω ότι θα πάει τελικό, το πιστεύω.

Το γεγονός που έμαθα ότι με πήρε αγκαλιά όταν λιποθύμησα, έβαλε τα χέρια κάτω από τα δικά μου και δεν με άφηνε…».
Διαβάστε επίσης: Σκληρές εικόνες – Δείτε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στον πιο τολμηρό ρόλο της καριέρας του (pics & video)