Καρέ καρέ η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος στη Γλυφάδα (pics)

Γλυφάδα

Ξεκίνησαν οι διαδικασίας στη Γλυφάδα προκειμένου να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Ήδη στο σημείο έχει έντονη παρουσία τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Γλυφάδας ενημερώνοντας του πολίτες για την ασφάλειά τους. Από την άλλη, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της ελεγχόμενης έκρηξης.

Ο δήμος Γλυφάδας, με ανακοίνωσή του, διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ ζήτησε για σήμερα από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.. να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

  • επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής
  • επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.

Επίσης, έκανε έκκληση στους ενοίκους των κατοικιών, στην περιοχή αυτή κατά τις ώρες αυτές, να έχουν κλειστά όλα τα παντζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποτρόπαια κτηνωδία! Πολτοποίησαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια (σκληρές εικόνες & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων: «Ή θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω», έλεγε ο Αλβανός δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου στις γυναίκες που βίαζε!

ΑΚΟΜΑ: Δείτε την επίθεση με μπογιές του Ρουβίκωνα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας (video)