Σάλος στο διαδίκτυο: “Προβοκάτσια και στημένη η επίθεση κατά του 11χρονου Αμίρ” (vid)

Ερωτηματικά εγείρουν μετά την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, όταν άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής με πέτρες και προκάλεσαν φθορές στην οικία όπου διαμένει ο 11χρονος Αμίρ, που είχε κληρωθεί σημαιοφόρος, με την οικογένειά του, στη Δάφνη.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι δράστες πέταξαν κι ένα χαρτόνι, στο οποίο έγραφαν “Φύγε από δω στο χωριό σου φύγε”.

Αυτό όμως έχει πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις σε πολίτες που λένε ότι όλη η υπόθεση είναι προβοκάτσια, αφού όπως φαίνεται και στην επίμαχη φωτογραφία, αυτός που έγραψε στο χαρτόνι δεν ήξερε ελληνικά.

Επίσης σε ένα βίντεο του Πρώτου Θέματος που η μητέρα του μικρού Αμίρ μιλάει για την επίθεση, την δείχνει να γελάει, με τον δημοσιογράφο να φτάνει σε αγανάκτηση και λέει στον διερμηνέα “πες της να μην γελάει, σε όλα γελάει”.

Αυτό ήταν και η σταγόνα που “ξεχείλισε” το ποτήρι με πολλούς χρήστες που είδαν το βίντεο να καταφέρονται καθαρά κατά της υπόθεσης λέγοντας ότι είναι στημένη και πρόκειται για προβοκάτσια.

Δείτε παρακάτω μερικά σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ – Άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ που είχε κληρωθεί σημαιοφόρος αλλά του έδωσαν την ταμπέλα

Σάμος: Μαθήτρια «ξάπλωσε» μετανάστη που της επιτέθηκε

Συγκλονιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ: Μειώνεται δραματικά ο ελληνικός πληθυσμός