Σύσσωμος ο ιταλικός τύπος για την ήττα της εθνικής: “Όλοι σπίτια σας”

«Βράζουν» -όπως είναι λογικό- οι Ιταλοί μετά τον αποκλεισμό της εθνικής από τα τελικά του Μουντιάλ.

Ο ιταλικός Τύπος επικρίνει παίκτες και Βεντούρα μετά την ιστορική αποτυχία και τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ μετά το 0-0 από τη Σουηδία, εντός έδρας

Οι μεγάλες εφημερίδες της γειτονικής χώρας ζητούν να «πέσουν κεφάλια» μετά το ιστορικό κάζο που υπέστη η «σκουάντρα ατζούρα», που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουηδίας των Γιόχανσον, Μπεργκ στα μπαράζ.

Tuttosport: «Όλοι σπίτια σας»! 

«Το αξίζαμε. Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ. Πήγε χρόνια πίσω με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία για τα μπαράζ, που δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσει στη διοργάνωση και να αποφύγει την ντροπή. Δεν συνεχίζει ο Βεντούρα. Ο Μπουφόν ανακοίνωσε με δάκρυα το αντίο από την εθνική».

Corriere dello sport: «Όλοι έξω»! 

«Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια. Δάκρυα και απολογητικές δηλώσεις Μπουφόν στο αντίο του από την εθνική, αλλά δεν πρέπει να είναι ο μόνος».

Gazzetta Dello Sport: «Τέλος» 

«Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ έπειτα από 60 χρόνια. Με το 0-0 κόντρα στη Σουηδία, με τον Βεντούρα να παραιτείται: “Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο”. Δάκρια στο αντίο του μεγάλου αρχηγού Μπουφόν. Όλοι σπίτι σας: για να ξεκινήσουμε από την αρχή. Μοιάζει με την… αποκάλυψη».

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Το κλάμα του Μπουφόν για την Ιταλία – Εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια η «Σκουάντρα Ατζούρα»! (video)