Το απόγευμα η απολογία του 29χρονου στον ανακριτή για τα τρομοδέματα

Τρομοδέματα

Στις 7 το απόγευμα θα απολογηθεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, ο 29χρονος κατηγορούμενος για τρομοδέματα σε Λουκά Παπαδήμο και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, μετά την προθεσμία που του δόθηκε.

Οι συνήγοροι του Κωνσταντίνου Γιαχτσόγλου ζήτησαν προθεσμία για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου εντός 5 ημερών κι αν στο μεσοδιάστημα ληφθεί από τον κατηγορούμενο δια της βίας γενετικό υλικό, τότε ο συνήγορος του Φραγίσκος Ραγκούσης, θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος κατηγορείται για την επίθεση με τρομοδέμα σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου και για την αποστολή τρόμο φακέλων στα ΕΛΤΑ Κρυονεριου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορό του αρνείται τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Νωρίτερα σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ο 29χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή για τα ευρήματα που του αποδόθηκαν κατά τη σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέλαβαν τον εκτελεστή του Ζαφειρόπουλου; Η Αστυνομία πιστεύει πως αυτός πάτησε τη σκανδάλη – Ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο Αλβανούς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντοπίστηκε το κινητό της Δώρας Ζέμπερη στην Ομόνοια – Που οδηγεί αυτό το στοιχείο τις έρευνες

ΑΚΟΜΑ: «Μίλησε» το DNA του 29χρονου για τα τρομοδέματα – Δείτε τις γιάφκες που χρησιμοποιούσε (pics & video)