“Αστακός” η Αθήνα για τον Ερντογάν – Τούρκοι κομάντος «χτενίζουν» τις διαδρομές που θα ακολουθήσει

Ερντογάν

Ένας μικρός στρατός θα βρίσκεται σε επιφυλακή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Ενδεικτικό των μέτρων ασφαλείας που αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή λίγο πριν την άφιξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ερντογάν στην Ελλάδα είναι πως σήμερα έφτασαν σήμερα Τούρκοι κομάντος στην Αθήνα, ενώ μία δεύτερη ομάδα αναμένεται να έρθει αύριο Τρίτη. Οι τουρκικές ομάδες ασφαλείας θα συμμετάσχουν σε συσκέψεις της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου.

Οπως είναι αναμενόμενο τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια γύρω από τον Τούρκο πρόεδρο. Οι Τούρκοι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί που βρίσκονται στην Αθήνα θα ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας αυτοψία στις διαδρομές που θα ακολουθήσει ο Ερντογάν, ενώ θα «τσεκάρουν» και την περιοχή στην οποία θα διαμείνει.

Μαζί με τους Τούρκους κομάντο στην Ελλάδα θα φτάσουν και 10 θωρακισμένα αυτοκίνητα που θα αποτελούν την αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν.

Την ίδια ώρα ΕΚΑΜ και αντιτρομοκρατική θα βρίσκονται στις επάλξεις. Παράλληλα ελεύθεροι σκοπευτές θα είναι ακροβολισμένοι σε ταράτσες «χτενίζοντας» τις περιοχές από τις οποίες θα περάσει ο Τούρκος πρόεδρος. Έτσι για άλλη μία φορά το κέντρο της πόλης θα είναι σχεδόν απαγορευτικό για τους πολίτες εκείνες τις ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση Ρούπα-Μαζιώτη: «Δεν βάζουμε ορό, επιστρέφουμε στη φυλακή»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπε το 19χρονο μοντέλο με την κόκα στο μοναδικό άνθρωπο που συνάντησε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

ΑΚΟΜΑ: Δεν έχει σχολείο σήμερα – Στους δρόμους οι μαθητές