Πότε καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα, συντάξεις και δώρο Χριστουγέννων

Σήμερα καταβλήθηκαν τα οικογενειακά επιδόματα 4ου τριμήνου 2017 σε 769.856 δικαιούχους που είχαν υποβάλει το έντυπο Α21 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, ενώ πληρώθηκαν και εκκρεμείς αιτήσεις παλαιότερων ετών. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 178,3 εκατ. ευρώ. Στις 15 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία για όσους δεν έχουν υποβάλλει ακόμη αίτηση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Την Πέμπτη καταβάλλονται οι συντάξεις στους συνταξιούχους Δημοσίου, ΙΚΑ και ΝΑΤ.

Στις 28 οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑ. Μέχρι την Πέμπτη επίσης οι εργοδότες θα πρέπει να έχουν καταβάλλει το Δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Από αύριο καταβάλλεται και το δωρόσημο Χριστουγέννων για τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

Προθεσμία έως σήμερα τα μεσάνυχτα έχουν σε εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ μη επιδοτούμενοι άνεργοι ηλικίας 18-24 ετών, για να δηλώσουν ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού προκειμένου να τους πιστωθεί το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης των 400 ευρώ το οποίο θα καταβληθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Αύξηση κατά 4,88% παρουσίασε η εγγεγραμμένη ανεργία τον Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ. Στις λίστες των ανέργων προστέθηκαν 40.261 άτομα, Συνολικά οι άνεργοι τον Νοέμβριο ήταν 864.778 έναντι 824.517 τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα υπολογίσετε το δώρο των Χριστουγέννων που δικαιούστε – Χρήσιμος οδηγός για ιδιωτικούς υπαλλήλους

Κι όμως… μειώσεις στη ΔΕΗ – Έως και 50 ευρώ στους λογαριασμούς με τις αλλαγές στις χρεώσεις

Θα ξεπεράσει τη βενζίνη – Στο 1,66 θα φτάσει το πετρέλαιο κίνησης αν αυξηθεί ο φόρος!