Συνέντευξη Ανδρουλάκη: “Το συνέδριο τους Κινήματος Αλλαγής να στείλει μήνυμα ενότητας”

Ανδρουλάκης

Για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής» ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στην Ευρώπη, εκφράζει την ελπίδα ότι ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς μπορεί να οδηγήσει σε κυβέρνηση Μεγάλου Συνασπισμού, να προωθήσει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και να γεφυρώσει τις διαφορές Βερολίνου, Παρισιού.

Ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περισσότερη δημοκρατία στην Ευρώπη, κοινοί φορολογικοί κανόνες και ενιαία στρατηγική ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

Ως προς το «Κίνημα Αλλαγής», τονίζει ότι το συνέδριό του πρέπει να αποτελέσει σταθμό για τη δημοκρατική παράταξη και να στείλει μήνυμα ενότητας, αναγέννησης και δημιουργίας ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζει ότι «καθαρή» έξοδος της ελληνικής οικονομίας δύσκολα μπορεί να υπάρξει εξαιτίας των δεσμεύσεων που έχει πάρει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ήταν δίκαιο και μας αξίζει»: Με κινηματογραφικό βίντεο εύχεται καλά Χριστούγεννα ο Τσίπρας!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φουλ ειρωνεία ο Άδωνις: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είδε φως και μπήκε»!

ΑΚΟΜΑ: Οικογενειακές διακοπές για τα Χριστούγεννα στο Βελιγράδι ο Τσίπρας