Σφοδρή επίθεση του Δημήτρη Καμμένου κατά των “53” του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Καμμένος

Σφοδρή επίθεση στην ομάδα των “53” και την κριτική που έχουν ασκήσει για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Δυσαρεστήθηκα από τη δήλωση των 53, η οποία λέει ότι “η υποχρεωτική και σε ορισμένες περιπτώσεις οδυνηρή συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, όσο αυτή διαρκέσει, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για υπαναχωρήσεις σε κρίσιμα για τη φυσιογνωμία μας ζητήματα, σε κάθε περίπτωση σήμερα πρέπει να επαναξιολογηθεί αυτή η συγκυβέρνηση κλπ”» είπε ο κ. Καμμένος.

«Έχουμε εισηγηθεί τρεις φορές. Είναι οδυνηρό που συνεισηγούμαστε και έχουμε πάρει όλοι το πολιτικό βάρος; Είναι οδυνηρό αυτό; Για ποιον είναι οδυνηρό; Για τους 143 ή για τους 9; Εμείς είμαστε 9. Δεν είναι καθόλου οδυνηρό για εκείνους και είναι οδυνηρό για εμάς» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Στη διαφωνία που είχα για το ζήτημα της Θράκης εμμένω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ζήτημα. Θα διαβάσω την κατήχηση του κ. Ερντογάν, η οποία απομαγνητοφωνήθηκε από κινητό την ώρα που μιλούσε στους μαθητές και δυστυχώς ο κ. Αμανατίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δεν είχε μετάφραση. Ο κ. Ερντογάν μίλησε για μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. “Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε αδέλφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία”, είπε ο κ. Ερντογάν. Και θέλετε εσείς, εγώ να ψηφίσω το μουφτή από τη βάση. Να κάνει τι; να ψηφίζει ένας από τον Αρκαδία τον αντιπεριφερειάρχη στην Κομοτηνή; Αυτό θέλουμε; Κύριοι, αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, όπως είπε ένας συνάδελφος, θα πρέπει να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο τρία χρόνια. Και ότι έχω τραβήξει από τους εκβιασμούς και όλα αυτά που τράβηξα όταν έφυγα από υπουργός εκείνο το βράδυ κι εγώ και η οικογένεια μου. Και θα σεβαστείτε την ψήφο μου και αυτό που κάνω κι εγώ και οι ΑΝΕΛ, διότι δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, ούτε για να κάνουμε κουτσομπολιό. Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά όλα έχουν ένα όριο και επί προσωπικού μιλάω», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος ο οποίος μάλιστα κατεβαίνοντας από το βήμα, είπε με νόημα: “Δεν περιμένω να με χειροκροτήσετε…”

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλλιο αργά… Ο Βαρουφάκης μηνύει την ΕΚΤ για τα capital controls!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα δημοσκόπηση – Μπροστά στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία, ωστόσο…

ΑΚΟΜΑ: Νέα επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη – Τα αρχικά ΣτΕ σημαίνουν…