Τα “πήρε” η Κατερίνα Καινούργιου για το δημοσίευμα με το κύκλωμα κοκαΐνης! (video)

Καινούργιου

Στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας για το κύκλωμα κοκαΐνης βρέθηκε και η φωτογραφία της Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας, ξέσπασε μέσα από το “Φτιάξε καφέ να στα πω”.

Όπως είπε: «Κινήθηκα νομικά γιατί από το τίποτα, από το πουθενά, βλέπω τη φωτογραφία μου γιατί νόμιζε ότι ο επιχειρηματίας είναι ένας πρώην μου. Βλέπω ξαφνικά τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο, απαράδεκτο, το οποίο δεν με αφορά κιόλας και να βλέπω τη φωτογραφία μου μόνο και μόνο για να πουλήσει το εξώφυλλο; Τι δουλειά έχει να κρέμεται στα περίπτερα η φωτογραφία μου, επειδή ήμουν με τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος ούτε αυτός είχε καμία σχέση! Μιλάμε για αλητείες! Αυτά τα πράγματα είναι ασύλληπτα!

Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί ξαφνικά υπάρχει η φωτογραφία μου σε ένα θέμα που δεν με αφορά και δεν έχω καμία σχέση! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ρώτησαν εμένα ή την οικογένειά μου η οποία μπορεί να πήγε στα περίπτερα και να είδε ξαφνικά τη φωτογραφία μου με ένα τίτλο, επειδή μπερδεύτηκαν με έναν πρώην σύντροφό μου; Σας παρακαλώ! Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο! Καταλαβαίνουμε που είναι το ηθικό και που η δημοσιογραφική αλητεία», δήλωσε… εκτός εαυτού η Κατερίνα!

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Χριστίνα Στεφανίδη διαθέτει κορμί που… κολάζει (Εικόνες)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο νοσοκομείο με διπλή καρδιακή προσβολή ο Τζίμης Πανούσης (video)

ΑΚΟΜΑ: Στα μπουζούκια με… παίκτη του Παναθηναϊκού η Κ. Σπυροπούλου (Εικόνα)