Τζανακόπουλος: “Ο πρωθυπουργός ήταν εξαιρετικά σαφής – Εκλογές το 2019”

Τζανακόπουλος

Νέα διάψευση στα σενάρια για πρόωρες εκλογές από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. «Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο και δεν σχετίζονται με οποιαδήποτε εκλογική στρατηγική»

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019, διαβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός χθες ήταν εξαιρετικά σαφής, ως προς την ημερομηνία των εκλογών.

Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν οι κοινωνικές παροχές της κυβέρνησης, το τελευταίο διάστημα, δείχνουν εκλογές ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει -και πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα και φέτος θα αποδειχθεί- ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο και δεν σχετίζονται με οποιονδήποτε εκλογικό στρατηγική.

Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος
«Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη» υπογράμμισε και τόνισε: «Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που προσπαθούμε να χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους πόρους και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας».

«Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2018 να βγούμε από το πρόγραμμα και να έχουμε την πολιτική ελευθερία να υλοποιήσουμε πολιτικές που δεν μπορούσαμε από το 2015 έως το 2018» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας στην Βουλή: Αυτός είναι ο τελευταίος μνημονιακός προϋπολογισμός που ψηφίζεται

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη δήλωση από Γιούνκερ: «Έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό εταίρο του κ. Τσίπρα» (video)

ΑΚΟΜΑ: «Σκοτώθηκαν» Βούλτεψη και Καμμένος στη Βουλή – Τι ειπώθηκε