Φουλ ειρωνεία ο Άδωνις: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είδε φως και μπήκε»!

Άδωνις

Μετά την συνέντευξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και τα όσα είπε περί μπούλινγκ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει με ειρωνική διάθεση τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός!

Μια κόντρα… από τα παλιά μοιάζει να αναβιώνει: Άδωνις Γεωργιάδης και Λάκης Λαζόπουλος, ένα δίδυμο… εκρηκτικό! Αφορμή για το πιο πρόσφατο επεισόδιο, η συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Μια συνέντευξη «ποταμός» σχετικά με την πολιτική κατάσταση, τον ΣΥΡΙΖΑ και το «μπούλιγνκ» το οποίο καταγγέλει ο Λάκης Λαζόπουλος. Μια συνέντευξη για την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν… έχασε ευκαιρία για ένα ειρωνικό «χτύπημα» στον ηθοποιό.

Λάκης Λαζόπουλος: «Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν»
Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στην Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Σε αυτήν κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή όχι το αν ο κόσμος του «γύρισε την πλάτη«, αφού κάποιοι θεωρούν πως τους «έσπρωξε» προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος δεν μου γύρισε ποτέ την πλάτη, ούτε με… τιμώρησε. Αυτά είναι αθλιότατα ψεύδη, κατασκευασμένα από διαφόρων ειδών… λιοντάρια που επιθυμούν να με… εξαφανίσουν – χωρίς να το καταφέρνουν, όπως βλέπεις«, απάντησε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου πως «σου έγινε άγριο μπούλινγκ για πολύ καιρό«, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Γιατί το βλέπεις να έχει σταματήσει; Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν«.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μάλιστα, αναφερόμενος στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τόνισε: «Είπα από τη σατιρική εκπομπή μου τη γνώμη μου, τόνισα πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα «φως» σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή. Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα. Αν και οι επόμενοι δεν μπορούν να ανατάξουν το κλίμα αυτό, έχουν τη δική τους ευθύνη».

Άδωνις Γεωργιάδης… ειρωνικός για το μπούλινγκ!
Από αυτή την τελευταία ατάκα, περί… φωτός, αλλά και στο ζήτημα του μπούλινγκ, στάθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχασε την ευκαιρία να… αναζωπυρώσει την κόντρα και σχολίασε τα λεγόμενα του ηθοποιού στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Σταματήστε το bulling στον @LakLazopoulos σας παρακαλώ…είδε φως και μπήκε αυτό ήταν όλο…«.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακές διακοπές για τα Χριστούγεννα στο Βελιγράδι ο Τσίπρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ήταν δίκαιο και μας αξίζει»: Με κινηματογραφικό βίντεο εύχεται καλά Χριστούγεννα ο Τσίπρας!

ΑΚΟΜΑ: Νέα επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τα προβλήματα από την κακοκαιρία