Έρχονται τα “αρσενικά” ρομπότ του σεξ με τα… βιονικά πέη (Βίντεο)

Μετά τα “θηλυκά” ρομπότ του σεξ για άνδρες, τώρα έρχονται και τα “αρσενικά” ρομπότ για γυναίκες που μάλιστα θα διαθέτουν βιονικά πέη για… κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες ούτε που θα συγκρίνονται με αυτές ενός απλού ανθρώπου.

Αυτά μάλιστα τα ρομπότ βρίσκονται στο στάδιο των τελικών δοκιμών και αναμένονται να βγουν στην παραγωγή και μέσα στο 2018.

Ο «εγκέφαλος» πίσω από το… επίτευγμα είναι ο Matt McMullen και η εταιρία του RealDoll και η θυγατρική της Realbotics,σύμφωνα με την Daily Star.

Ο Matt McMullen έχει ήδη παρουσιάσει αληθοφανείς κούκλες του σεξ, καθώς και ρομποτικές για άνδρες. Τώρα υπόσχεται πως οι αρσενικές δημιουργίες του δεν θα υπολείπονται σε τίποτα από τις γυναικείες. Ούτε στην τιμή φυσικά, καθώς ο καταναλωτής χρειάζεται 12.500 ευρώ για να βάλει στο χέρι μια ρομποτική κούκλα της RealDoll.

«Εργαζόμαστε σε μια αρσενική εκδοχή της ρομποτικής τεχνητής νοημοσύνης», είπε ο McMullen στην Daily Star, και συνέχισε «σύντομα θα έχουμε διαθέσιμες μια αρσενική και μια θηλυκή πλατφόρμα».

Ο Matt λέει μάλιστα πως το αρσενικό ρομπότ του θα μπορεί να συνεχίζει για όσο θέλει η γυναίκα και το μέγεθος του πέους του θα ρυθμίζεται, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των ανθρώπινων μεγεθών και σχημάτων. Λέει πάντως πως θα χρειαστούν γενναίες τροποποιήσεις στις ρομποτικές κούκλες για να συμβεί το «θαύμα».

Ένας από τους κορυφαίους ερευνητές της τεχνητής νοημοσύνης πάντως, ο Dr David Levy, δήλωσε πως αν αποδειχτεί επιτυχημένη η νέα αποστολή του Matt, τότε τα ερωτικά αυτά ρομπότ θα αντικαταστήσουν όλα τα σεξουαλικά βοηθήματα, ακόμα και τον ίδιο τον άντρα: «Είμαι σίγουρος πως οι γυναίκες θα βρουν αυτά τα ρομπότ εξίσου ελκυστικά με τους άντρες»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα τρελαθούμε! Εφευρέτης Ισπανός θέλει να κάνει παιδί με ρομπότ και βρήκε τον τρόπο

Η τεχνητή νοημοσύνη θα ξεπεράσει πλήρως τον άνθρωπο στις επόμενες δεκαετίες

Έρχονται τα ρομπότ του σεξ, αλλά πρέπει να μπουν και όρια

Τα ρομπότ του σεξ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στο άμεσο μέλλον (Βίντεο)