Αποκάλυψη! Το τάμα του Λάζόπουλου στην Παναγία: «Περίμενα το τέλος»

Λάκης Λαζόπουλος

Τη σημασία που έχει για εκείνον η ημέρα των Θεοφανείων αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια που είχε και τον ώθησε να κάνει τάμα στην Παναγία.

«Από τα κάλαντα όλων των εορτών μου αρέσουν από παιδάκι πιο πολύ αυτά των Θεοφανείων «σήμερα τα φώτα και ο φωτισμός» και πάντα θεωρώ ότι υπάρχει στη ζωή του ανθρώπου αυτή η φώτιση που έχει και μια θεϊκή προσέγγιση. Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς πέφτει στη ζωή του ανθρώπου μεγάλο σκοτάδι και αυτή η γιορτή έρχεται να σου θυμίσει την έξοδο προς το φως. Οπότε το νιώθω αυτό που έρχεται, το προσδοκώ και θα πάω να ανάψω το κερί μου» σημειώνει και αποκαλύπτει: «Έχω κάνει τάμα και έχω ανάψει με μεγάλη ευλάβεια μια λαμπάδα στη χάρη της Παναγίας στην Τήνο γιατί παραλίγο να πνιγώ σε ένα καράβι και σώθηκα. Είχα ταξιδέψει με ένα παλιό σκαρί κι έναν γέρο καπετάνιο για 25 μέρες σε όλο το Αιγαίο και πέσαμε σε τέτοια κακοκαιρία που μου ήρθαν κλάματα στα μάτια. Περιμέναμε το τέλος, κύματα μας σκέπαζαν από παντού.

Έτσι μου ήρθε κι η ιδέα και έγραψα την επιθεώρηση «Ήταν ένα μικρό καράβι». Αυτός ο παππούς ήταν τόσο ιδιαίτερος που πέθανε χειμώνα κάνοντας μπάνιο στη Δρακολίμνη στα Ζαγοροχώρια. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο σχόλιο του Λιάγκα για το «κόψιμο» του Late Night (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος κούκλος μπαίνει στο «Survivor 2» – Τον αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου (pic & video)

AKOMA: Απίστευτη ατάκα: «Η Κοσιώνη μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι να παντρευτεί τον Μπακογιάννη» (video)