Δημόσια συγνώμη του Ε για τα υβριστικά σχόλια στο Tatiana live για την Μακεδονία

Ανακοίνωση εξέδωσε το Epsilon στην οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές για όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με πρωταγωνίστρια την κωμικό Λίλα Σταμπούλογλου.

Η Λίλα Σταμπούλογλου, στην εκπομπή της Δευτέρας, χαρακτήρισε τους διαδηλωτές, που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, «φολκλόρ», λέγοντας πώς αν ήταν στον στρατό του Μεγάλου Αλέξανδρου θα «έκαναν το βασίλειο του Φραπέ» σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς. Ακόμη πρόσθεσε πώς «εαν οι Σκοπιανοί δούνε όλα αυτά τα νούμερα ίσως κάνουν πίσω».

Χιλιάδες είναι τα επικριτικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από χθες, ενώ σε πολλά από αυτά επισημαίνεται πως ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές του συλλαλητηρίου, που μέρος του χαρακτηρίστηκε «καρναβάλι», ήταν και ο νέος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του καναλιού:

«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας.

Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Το συλλαλητήριο για την Μακεδονία ήταν καρναβάλι»: Τα προσβλητικά σχόλια του Tatiana live που εξόργισαν χιλιάδες Έλληνες (Βίντεο)

«Το μεγάλο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη απέδειξε ότι υπάρχει μέλλον» (Βίντεο)

Απίστευτη «κόντρα» στη Βουλή για το Σκοπιανό – Αντιδράσεις με τις δηλώσεις Κατρούγκαλου