Επίθεση Τσοχατζόπουλου σε Πολάκη: “Προσωρινά… απέδρασε – Υπονομεύει τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς”

Τσοχατζόπουλος

Με αφορμή την αναβολή στη δίκη του Παύλου Πολάκη μετά τη μήνυση της Βίκυς Σταμάτη, ο Ακής Τσοχατζόπουλος επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Σε δήλωσή του ο κύριος Τσοχατζόπουλος αναφέρει πως ο κ. Πολάκης κατάφερε μόνο προσωρινά να αποδράσει με την αναβολή που πέτυχε. Παράλληλα υποστηρίζει πως με τα όσα είχε γράψει στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε τη Βίκυ Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει καταθέσει αγωγή κατά του Παύλο Πολάκη για τους χαρακτηρισμούς «νεόπλουτο τσουλί» και «φτωχό νυμφίδιο» στο Facebook. Μάλιστα η κυρία Σταμάτη του ζητάει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Η δήλωση του Ακη Τσοχατζόπουλου

Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις.

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  κύριος Πολλάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της , ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.
Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει , ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη ».

Άκης Τσοχατζόπουλος
Αθήνα,10/1/2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aπρόσμενη Συνάντηση Μητσοτάκη-Γλέζου καθ’ οδόν προς την Κατερίνη (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος: «Θεατρική παράσταση η εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπ. Εργασίας»

AKOMA: Σπίρτζης: «Ηλεκτρονικά εκδίδονται πλέον οι προσωποποιημένες κάρτες για τα ΜΜΜ»