Θρίλερ με το ζευγάρι σατανιστών στην Κεφαλονιά – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία (pics & video)

Σατανιστές

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε σπίτι που είχε νοικιάσει στην Κεφαλονιά. Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για αυτοκτονίες στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών. 

Τόσο ο Γερμανός (περίπου 30 ετών), όσο και η Βουλγάρα (20 με 23 ετών), βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες δηλαδή πριν την αλλαγή του χρόνου, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, μέσω γνωστής πλατφόρμας.

Η Βουλγάρα είχε πεθάνει από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε τις σορούς ανέφερε μάλιστα ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια, που δείχνουν ότι ο 30χρονος βοήθησε την 23χρονη να πεθάνει.

Οπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και την οικογένεια της, από τις 8 Ιουνίου 2017, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Συγγενείς και φίλοι της, μάλιστα, αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

«Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!».

«Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά».

Είχε συμμετάσχει ξανά σε σατανιστικές τελετές η 23χρονη
Πάντως όπως δείχνουν η Βουλγάρα είχε συμμετάσχει ξανά  σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών, αφού στη σορό της βρέθηκαν παλιά σημάδια και ουλές.

Γιατί «θυσιάστηκαν» το Σάββατο
Η επιλογή να βάλουν τέλος στη ζωή τους το περασμένο Σάββατο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επέλεξαν την 30η Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δηλαδή και λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

Οι πεντάλφες και το αίμα
Στον χώρο και δίπλα στα πτώματα βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παρέμπεμπαν σε παγανιστικές τελετές.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες από το λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό. Είχε αναρτήσει μάλιστα και δύο φωτογραφίες: Μία που φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι ήταν αιμοπότης και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha:

Πηγή Φωτογραφιών: Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον λαχειοπώλη στα Χανιά (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπαζάχος στις Παρεμβάσεις: Η ευρύτερη περιοχή έχει δώσει πολύ ισχυρούς σεισμούς

ΑΚΟΜΑ: Εφοριακοί κυνήγησαν ηλικιωμένο ψαρά για τα 4 λεπτά στην πλαστική σακούλα – Πήγαν να τους λιντσάρουν