Σε ποια διάσημη Ελληνίδα “έριξαν πόρτα” στο “Survivor 2”

Παρασκήνιο από τις οντισιόν του “Survivor 2” μετέφερε στον αέρα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Τζούλια Αλέξανδράτου

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν στα πρόσωπα που δήλωσαν μόνα τους συμμετοχή στο παιχνίδι και κλήθηκε μαζί με άλλα άτομα για κοινή συνέντευξη, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου. Στον ΣΚΑΙ πάλι, μάλλον δεν άρεσε ο τρόπος της.

«Έχουμε τώρα ένα όνομα έκπληξη. Έφτιαξε μόνη της το email και το έστειλε στην παραγωγή. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είπε θέλω να πάω στο Survivor» αποκάλυψε ο πανελίστρας, αλλά και το παρασκήνιο του ενδιαφέροντος που έδειξε το πρώην μοντέλο για να συμμετάσχει στο “Survivor 2” και τι έγινε στη συνέχεια. «Μόνη της έστειλε το email, της λένε πολύ ωραία λοιπόν περάστε για το πρώτο casting που είναι οι συνεντεύξεις. Στις συνεντεύξεις δεν είναι ένας ένας ξεχωριστά γιατί είναι και πολύς ο κόσμος. Είναι τέσσερις – τέσσερις μαζί και η Τζούλια δεν το περίμενε αυτό, να είναι με άλλους τρεις κοινούς θνητούς.

Με το που πάει λοιπόν εκεί, λέει ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους; Εκείνη λοιπόν μαθαίνω ήταν πολύ ειρωνική απέναντι στους άλλους τρεις και στην παραγωγή. Φεύγει. Περίμενε το δεύτερο τηλεφώνημα για να πάει, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πόρτα προφανώς έριξε ο ΣΚΑΙ στην Τζούλια» ανέφερε συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Ελληνίδα αθλήτρια ζητάει συγνώμη που δεν θα πάει στο «Survivor 2»; (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος κούκλος μπαίνει στο «Survivor 2» – Τον αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου (pic & video)

ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις σέξι μαχήτριες του φετινού «Survivor»! (video)