Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά – Σε λίγες μέρες υπογράφουν το διαζύγιο (video)

Διαζύγιο

Στις 12 Μαρτίου υπογράφουν το διαζύγιο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, οι δύο παρουσιαστές θα είναι και επισήμως ελεύθεροι στα μέσα του επόμενου μήνα.

Τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κος Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κος Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιο του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Στις 12 Μαρτίου οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των δύο πλευρών θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση αφού οι δύο παρουσιαστές δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς. Σε ό,τι αφορά στα ακίνητα που έχουν, τα έχουν μοιράσει έτσι ώστε να μην ταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Ηλία Βρεττού (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το σχόλιο της Μελέτη στη Νέγκα για τον ΣΚΑΪ: «Στην επιθεώρηση εργασίας…»

ΑΚΟΜΑ: Φήμες για «κόψιμο» του «Tatiana Live» – Τι απαντά το «Έψιλον»