Κωνσταντοπούλου για συλλαλητήριο: “Οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια”

Κωνσταντοπούλου

Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Σήμερα γράφτηκε μια σελίδα στην ιστορία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.  Την έγραψε ο λαός. Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός. Που δε μπερδεύεται. Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό», έγραψε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενη στη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σήμερα μίλησαν οι πολίτες. Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους. Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν “αριστεροί”, που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες.
Σήμερα μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής.  Ως πραγματικός αριστερός. Που αγαπά την πατρίδα του κι αναγνωρίζει στους άλλους λαούς το δικαίωμα να αγαπούν τη δική τους πατρίδα.

Σήμερα μίλησε ο Γιώργος Κασιμάτης, ως συνεπής υπερασπιστής του Συντάγματος, της Δημοκρατίας κ της λαϊκής κυριαρχίας. Που αντιμάχεται τα Μνημόνια άοκνα επί 8 χρόνια. Είμαι περήφανη για τις μάχες που δίνουμε μαζί.

Την έγραψε ο λαός. Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός. Που δε μπερδεύεται. Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό. Τον μικρό και τόσο μεγάλο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης για το συλλαλητήριο: «Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμετακίνητος ο Κοτζιάς μετά το συλλαλητήριο: «Συνεχίζω με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι»

ΑΚΟΜΑ: Ο Τσίπρας συνεχάρη τον Νίκο Αναστασιάδη για τη σαρωτική του νίκη