«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη για τις πλημμύρες στη γειτονιά της στη Μάνδρα (video)

Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε μετά από καιρό στο “Happy Day” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι στην Μάνδρα Αττικής.

Η δημοσιογράφος η οποία μένει με τους γονείς της στην περιοχή «λύγισε» φέρνοντας στο μυαλό της την καταστροφή, αλλά και την αδιαφορία που υπάρχει. «Μένω με τους γονείς μου. Περάσαμε λίγο δύσκολα όπως ξέρεις στη Μάνδρα, για αυτό και λίγο αποτραβήχτηκα. Μέσα σε λίγες ώρες καταστράφηκαν όλα. Έφυγαν 23 άνθρωποι. Δεν βλέπω κανέναν να έχει πάρει ευθύνη για αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έπαθα κάτι και η οικογένεια μου, αλλά οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου έχουν σοβαρά θέματα. Οι κάτοικοι δηλαδή είναι υπερήφανοι άνθρωποι εκεί πέρα και όπως βλέπεις δεν βγαίνουν ούτε να ζητιανέψουν, ούτε να ζητήσουν λεφτά, απλώς πρέπει κάποιος να τους βοηθήσει.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Ο κόσμος ο απλός ήρθε και έφερε τρόφιμα και φαγητά. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει έρθει και φτιάχνει τα σχολεία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φτιάχνει από την αρχή τη Μάνδρα με προσωπική του πρωτοβουλία, φτιάχνει τις πλατείες, φτιάχνει τα σχολεία», ανέφερε συγκεκριμένα η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Καραβάτου: «Υπήρξε μια μικρή επιδείνωση στην κατάσταση του Κρατερού…» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώτη φορά μαζί στις κάμερες – Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης αγκαλιά στο «Sunday Live» (video)

ΑΚΟΜΑ: Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει το πρωινό της με μαύρα εσώρουχα